TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Pannon GSM Távközlési Rt. havi bruttó 6.400 forintos díjért mintegy 100 óra internetkapcsolatot nyújt előfizetőinek november 14-től.

A szolgáltatást a társaság minden előfizetője, így a kártyásügyfelek is igénybe vehetik. A havidíj ellenében havonta 300 megabite-os adatmennyiséget tölthetnek le az ügyfelek, akiknek percdíjat, forgalmi díjat, illetve csatlakozási díjat nem kell fizetniük.

A GPRS (csomagkapcsolt adatátviteli szolgáltatás) alapú szolgáltatást az ügyfelek hétköznapokon este kilenc órától reggel hét óráig, illetve hétvégeken vehetik igénybe. A társaság azért ebben az időszakban kínálja internetes szolgáltatását, mert elsősorban az úgynevezett betárcsázós szolgáltatókkal kívánja felvenni a versenyt, s ezért a Dial-up-os, hagyományos telefonvonalon internetező ügyfeleknek kínálja a szolgáltatást.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.