TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A német E.ON közüzemi szolgáltató 3,18 milliárd euró működési profitot jelentett az első kilenc hónapra.

A tavalyi viszonyítási időszakhoz képest 36 százalékkal nagyobb működési profit mindenekelőtt a kulcsrészleg, az E.ON Energie jó eredményének tudható be. A részleg 52 százalékkal 2,286 milliárd euróra növelte működési profitját. Ez a gyors növekedési ütem az év egészére a cég előrejelzése szerint jelentősen lelassul, az E.ON mégis a 2001-es magas értéket meghaladó működési profitot vár.

Európa legnagyobb közüzemi szolgáltatójának eredményét egyszeri tételként terheli a brit leányvállalat, a Powergen 2,4 milliárd eurós értékiigazítása. Ennek ellenére az E.ON kilenc havi nettó profitja 2,91 milliárd euró volt, duplája a tavalyinak. A Powergen-terhet és a Hypovereinsbank-részvények júniusi végén végrehajtott leírását ugyanis a részesedés eladások ellentételezték. Az egy részvényre vetített profit 4,46 euró volt az egy évvel korábbi 2,14 euró helyett. Az E.ON forgalma a január-szeptember időszakban 25,73 milliárd euróra csökkent a tavalyi első kilenc havi 30,36 milliárdról a nem kulcstevékenységhez tartozó üzletrész-eladások miatt. Az E.ON Energie forgalma 17 százalékkal 14,08 milliárd euróra nőtt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.