<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Május közepén elindult a Tony Curtis közreműködésével készült 30 másodperces Magyarországot népszerűsítő reklámfilm sugárzása az Egyesült Államokban.

Hétfőtől kezdve vetítik az amerikai kábeltelevíziók a Tony Curtis-szel készült, Magyarországot népszerűsítő filmet. A 30 másodperces filmben Tony Curtis a Gerbeaud Kávéházban üldögél, csinos lányokkal körülvéve, közben pedig felvillannak Budapest jellegzetes színfoltjai és világhírű panorámája. Curtis egy csinos lány után pillantva idézi fel a világhírű film, a Van, aki forrón szereti (Some Like It Hot) címét, amely a reklámkampány vezető mondata is egyben.

A film az idősebb korosztályt célozza meg, de a Magyar Turizmus Rt. vezetői úgy vélik, hogy mivel a Magyarországra látogató amerikaiak többsége 54 éven felüli - ez a korosztály évente 270 milliárd dollárt költ szabadidős utazásra -, nekik Curtis ismerős és kedvelik. A Magyarországot reklámfilmekben népszerűsítő Tony Curtis nem kért pénzt a forgatásért, sőt, még budapesti repülőjegyét is maga fizette.

A televíziós kampányt nyomtatott hirdetések, hírlevelek, direct mail akciók kísérik. A Magyar Turizmus Rt. New York-i külképviseletének internetes honlapján, a gotohungary.com címen összeállítás jelenik meg, ahol letölthető lesz a reklámfilm. (MTI)

Kapcsolódó anyagok
Mibe kerül nekünk Tony Curtis, és mennyit fog hozni
Még az idén elindulnak a Tony Curtises reklámfilmek
Mégsem fogja hazánkat reklámozni Baumgartner

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.