TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Néhány nap múlva rendezik meg a divatvilág egyik ikonikus eseményét Victoria's Secret Fashion Show-t. Ez szakmailag és anyagilag is egyfajta csúcs a modelleknek, aki itt fellép, az szinte biztosan a legjobban fizetettek közé tartozik.

Noha nem minden modell lelkesedik azért, hogy falatnyi tangában és alig valamit eltakaró melltartóban vonuljon végig a kifutón angyalszárnyakkal a hátán, a többség számára mégis a szakmai karrierjük egyik csúcspontja, ha felkérik őket a Victoria's Secret Fashion Show-n való szereplésre. Idén november 28-án, Sanghajban rendezik meg az eseményt, ami a hölgyek mellett sok férfi számára is nagy érdeklődéssel várt esemény, hiszen a világ legszebb modelljei szinte teljesen pucéran láthatók.

Hihetelen, mennyit keresnek ezek a hölgyek


Az esemény rangja azonban az érintettek szerint megkérdőjelezhetetlen. Mint Jan Planit fogalmazott, aki korábban a legnagyobb modellügynökség, az IMG vezetője volt, ebben a szakmában ma már viszonylag kevés olyan dolog van, ami komoly visszhangot tud kiváltani. Ha egy lány hátára angyalszárnyak kerülnek az mindenképpen ide sorolható, idézte a szakembert a Business Insider.

A Victoria's Secret (VS) bemutatói azonban sokkal többnek számítanak egy nagyszabású bemutatónál, a szó igazi értelmében showműsorok. Nem csak a modellek fantasztikusak, hanem komoly látványvilág, és hangulat épül a ruhadarabok köré. Évek óta a zene is meghatározó, idén például Harry Styles, Miguel, és Leslie Odom Jr. is fellépnek.

Ő a világ legjobban fizetett modellje

A tavalyi évben 51 csúcsmodell szerepelt a show-ban, ám mindössze 14-et neveztek "Victoria's Secret Angels"-nek. Ezt a címet azok a modellek kapják, akik a márka nagyköveteiként járják a világot, reklámozzák a VS termékeit és lépnek fel helyi eseményeken. Azok viszont, akik ebbe a státuszba kerülnek, a világ legjobban fizetett modelljeivé válnak. A vállalat 10 legjobban kereső modelljének mindegyike legalább 4 millió dollárral gazdagodott a múlt évben.

A 2016-os show legismertebb szereplői Gigi Hadid és Kendall Jenner voltak, ám mégsem ők a VS legjobban kereső arcai, annak ellenére, hogy az éves keresetük 10, illetve 9 millió dollár. A fehérnemű cég márkakövetei közül ugyanis a VS-t 1999 óta „szolgáló” Adriana Lima vihette haza a legtöbbet tavaly, 10,5 millió dollárt. A brazil születésű modellről ránézésre aligha mondaná meg bárki is, hogy immár 36 éves, így igen komoly szakmai múltra tekint vissza. Az elmúlt 18 évben a becslések szerint 75 millió dollárt keresett.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.