TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az elmúlt években a magyarországi Deloitte & Touche Fast 50 listán rendszeresen ott volt az Icon Számítástechnikai Rt, amely idén első alkalommal nemzetközi szinten is a leggyorsabban fejlődők közé került, a cég ott van az Európa 500 leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát felsoroló "2002. European Technology FAST 500" listán.

Az Icont a Deloitte & Touche cég idén nemcsak regionális, hanem európai szinten is rangsorolta. Ennek eredményeként az Icon első ízben került fel az 500 leggyorsabban fejlődő, vezető európai technológiai vállalatot felsoroló "2002. European Technology FAST 500" listára.

A cég teljesítményének értékelése az elmúlt 3 év árbevétel- és növekedési adatainak alapján történt. Az Icon forgalma 2000-ben 74%-os növekedést követően 2,4 milliárd forint (9,6 millió dollár), 2001-ben 63%-os növekedéssel 3,92 milliárd forint (15,7 millió dollár) volt.
A "2002. European Technology FAST 500" program díjkiosztójára 2002. december 2-án Londonban kerül sor a "Financial Times World Telecommunications" konferencia keretében.

Tóth István, az Icon ügyvezetője az esemény kapcsán fontosnak tartotta megemlíteni: "Olyan időszakban vívtuk ki ezt az elismerést, amikor az IT-szektorban komoly lassulási tendenciák mutatkoztak. Nagyon nagy elismerésnek tekintjük, hogy 100%-os magyar tulajdonú vállalatként bekerültünk az európai elit mezőnyébe. Az európai uniós csatlakozásunk előtt ezek fontos eredmények Magyarország számára is. 140 munkatársunk számára komoly elismerés és biztatás, hogy működésünk 15. évében, többmilliárdos forgalom mellett is képesek vagyunk a fiatal, európai cégekkel lépést tartani a növekedésben."


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.