TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter összegezte a New Jerseyben és New Yorkban tartott befektetési és kereskedelmi szeminárium tartott előadásainak tapasztalatait.

A miniszter elmondta, hogy az amerikai befektetők erősen érdeklőnek a még eladás előtt álló Konzumbank és Postabank iránt, illetve a a Mol, valamint a Dunaferr privatizációja iránt is.

A miniszter elmondta: több New Jersey-i székhelyű biotechnológiai és gyógyszergyártó cég mutatott érdeklődést magyarországi befektetések iránt, elsősorban a gyártás és a kutatás-fejlesztés területén. A miniszter szavai szerint a General Electric (GE) elnöke megerősítette a cég két héttel korábban bejelentett szándékát, amely szerint tovább bővítené Magyarországon szolgáltatás-centrumát, illetve magyarországi gyártását.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.