2011. május 30. 13:09

Már nem Németország, hanem Kína az Audi legnagyobb felvevőpiaca.

Az év első négy hónapjában összesen 87.788 Audit adtak el Kínában, ami 23,7 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. Csak áprilisban közel 24 ezer darabot értékesítettek az ázsiai országban, így az év eddig eltelt szakaszában már nem Németország, hanem Kína az első számú piac.

2011 egészét tekintve 280 ezer darabot adhatnak el, ami nagyjából 20 százalékkal több a tavalyinál - mondta hétfőn Dietmar Voggenreiter, az Audi kínai képviseletének vezetője.

A magyarországi üzemének jelentős bővítésére készülő német autógyártó az idén minden korábbinál több kocsit, 1,1-1,2 millió darabot kíván leszállítani a vevőknek. 2015-ig 1,5 millió darabra tervezik emelni az értékesítést, ezt szolgálja egyebek között a győri Audi-gyár fejlesztése is. A 900 millió eurós beruházás révén közvetlenül 1.800 új munkahely jön létre.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.