TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Nem lehet panaszra oka Mészáros Lőrincnek, hiszen cége előbb egy 4,4, majd most egy 9,1 milliárdos munkát nyert el.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság az I. rendű árvízvédelmi fővédvonalakon történtő kivitelezési munkákra írt ki közbeszerzési eljárást, melynek eredménye most jelent meg az uniós közbeszerzési értesítőben. Igaz, a dokumentum szerint a 11 hónapra szóló szerződést már november 15-én aláírták.

A munkára összesen 3 ajánlat érkezett, melyek közül a kiíró az MB-Védképesség 2017 Konzorcium ajánlatát tartotta a legkedvezőbbnek. A konzorcium tagja a Mészáros és Mészáros Kft. és a Békés-Drén Kft., a cégek a becsült 9,128 milliárd forint helyett 9,113-ból is meg tudják oldani a feladatokat.

(Fotó: MTI)

Ezzel a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.-t, valamint a KÖTIVIÉP'B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft.-t utasították maguk mögé.

Mészáros Lőrincnek nem ez volt az pozitív pályázati elbírálása a héten, hiszen csütörtökön szennyvíz-tisztító telepekre vonatkozó munkát zsebelt be Vácott, Nagymaroson és Őrbottyánban. Ezért 4,4 milliárd forintot kap. Vagyis a megjelenő információk alapján 2 nap alatt 13,5 milliárd forintnyi megbízás érkezett a cégéhez.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.