2017. november 24. 08:28

Nem lehet panaszra oka Mészáros Lőrincnek, hiszen cége előbb egy 4,4, majd most egy 9,1 milliárdos munkát nyert el.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság az I. rendű árvízvédelmi fővédvonalakon történtő kivitelezési munkákra írt ki közbeszerzési eljárást, melynek eredménye most jelent meg az uniós közbeszerzési értesítőben. Igaz, a dokumentum szerint a 11 hónapra szóló szerződést már november 15-én aláírták.

A munkára összesen 3 ajánlat érkezett, melyek közül a kiíró az MB-Védképesség 2017 Konzorcium ajánlatát tartotta a legkedvezőbbnek. A konzorcium tagja a Mészáros és Mészáros Kft. és a Békés-Drén Kft., a cégek a becsült 9,128 milliárd forint helyett 9,113-ból is meg tudják oldani a feladatokat.

(Fotó: MTI)

Ezzel a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.-t, valamint a KÖTIVIÉP'B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft.-t utasították maguk mögé.

Mészáros Lőrincnek nem ez volt az pozitív pályázati elbírálása a héten, hiszen csütörtökön szennyvíz-tisztító telepekre vonatkozó munkát zsebelt be Vácott, Nagymaroson és Őrbottyánban. Ezért 4,4 milliárd forintot kap. Vagyis a megjelenő információk alapján 2 nap alatt 13,5 milliárd forintnyi megbízás érkezett a cégéhez.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.