TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. december 9. 14:52

A Suzuki több mint 177 ezer WagonR és hat másik minimodellt hív vissza az ajtók lehetséges meghibásodása miatt.

A japán közlekedési minisztérium csütörtöki közlése szerint a visszahívás az idén január és május között kibocsátott miniautókra vonatkozik: a WagonR mellett a Suzuki Alto, Lapin és Palette kisautók, a Nissan számára gyártott Roox, valamint a Mazda által forgalmazott Carol és AZ-Wagon érintett.

A felhívás szerint a hátsó ajtók rosszul illeszkedő alkatrészek miatt nem záródhatnak rendesen, és legrosszabb esetben az ajtók kinyílhatnak menet közben.

A hírügynökségi jelentés nem tér ki arra, hogy mely országokra vonatkozik a visszahívás.

Legutóbb az idén februárban jelentett be visszahívást a Suzuki, akkor üzemanyag-szivárgás veszélye miatt több mint százezer darabot rendeltek vissza az Európában Suzuki Alto néven forgalmazott A-Star modellből.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.