TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2010. április 22. 11:31

Rekordnyereségre tett szert a dél-koreai Hyundai az idei első negyedévben annak köszönhetően, hogy felfutott az értékesítés, főként a feltörekvő piacokon, Indiában és Kínában.

Az adózott eredmény 1,13 ezer milliárd wonra (752 millió euró) nőtt, ami ötszöröse az egy évvel korábbinak. Ekkora negyedéves nyeresége még sohasem volt a piacvezető dél-koreai vállalatnak. A bevétel 40 százalékkal 8,4 ezer milliárd wonra emelkedett. Január-március között a Hyundai és a hozzá tartozó Kia modellekből 842 ezer darabot adtak el világszerte, 37 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.