2002. július 5. 08:26

A Svájci Szállítási és Logisztikai Vállalatok Szövetsége, az SSV nevet változtatott. A tömörülés mostantól a Spedlogswiss névre hallgat.

A cégércserében az SSV közgyűlésének küldöttei egyeztek meg Bielben. A névváltoztatás kinyilvánított oka: a szövetség nevének régi rövidítését folyton összekeverték más egyesülések nevével. A közgyűlés résztvevői nagy többséggel Paul Kurrus szövetségi képviselőházi tagot választották meg a Spedlogswiss elnökével.

Kurrus két év óta már elnökhelyettese volt a szövetségnek, és most Hansruedl Richner váltotta föl tisztségében. Kurrus eltökélt szándéka, hogy minden erejével és tudásával közreműködik a szállítási és logisztikai szövetség politikai céljainak és feladatainak a megoldásában. A Spedlogswiss elnökhelyettesévé Peter Metert (Exel Logistics Switzerland Ltd) választották.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.