2017. június 20. 16:55

Szerkesztőségünk tagjait legalábbis meglepetésként érte a mai felfedezés.

Mészáros Lőrinc ma már polihisztor szerepben tetszeleg, hiszen számos - egymástól gyökeresen - különböző ágazatban megvetette a lábát. Két területet viszont viszonylag régóta ismer már: az egyik az építőipar, a másik pedig a sport, azon belül is a labdarúgás.

Nevéhez köthető a TAO és szimpla céges milliárdokat is bezsebelő Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány és az eszéki fociklub is. A tulajdonosi babérok mellett azonban minden bizonnyal szereti, ha támogatói mivoltát is hetente emlegetik, legalábbis az ország egy bizonyos területén.

Teljesen véletlenül szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a felcsúti polgármester cégbirodalmának zászlóshajója, a Mészáros és Mészáros Kft. névadó szponzorként tetszeleg egy megye III.-as focibajnokságban. De nem ám otthonában, Fejér megyében, hanem a szomszédos Komárom-Esztergom megye legkisebb bajnokságát szúrta ki magának.

Ráadásul mindez egyáltalán nem az elmúlt 1,5 évben mutatott végeláthatatlan terjeszkedés egyik megnyilvánulása. Az MLSZ adatbankja szerint már a 2011/2012-es szezon óta a megye harmadosztályában foci gárdát a "Mészáros és Mészáros Ligában" játszhatnak.

(Fotó: mlsz.hu)

mfor.hu