2017. június 20. 16:55

Szerkesztőségünk tagjait legalábbis meglepetésként érte a mai felfedezés.

Mészáros Lőrinc ma már polihisztor szerepben tetszeleg, hiszen számos - egymástól gyökeresen - különböző ágazatban megvetette a lábát. Két területet viszont viszonylag régóta ismer már: az egyik az építőipar, a másik pedig a sport, azon belül is a labdarúgás.

Nevéhez köthető a TAO és szimpla céges milliárdokat is bezsebelő Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány és az eszéki fociklub is. A tulajdonosi babérok mellett azonban minden bizonnyal szereti, ha támogatói mivoltát is hetente emlegetik, legalábbis az ország egy bizonyos területén.

Teljesen véletlenül szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a felcsúti polgármester cégbirodalmának zászlóshajója, a Mészáros és Mészáros Kft. névadó szponzorként tetszeleg egy megye III.-as focibajnokságban. De nem ám otthonában, Fejér megyében, hanem a szomszédos Komárom-Esztergom megye legkisebb bajnokságát szúrta ki magának.

Ráadásul mindez egyáltalán nem az elmúlt 1,5 évben mutatott végeláthatatlan terjeszkedés egyik megnyilvánulása. Az MLSZ adatbankja szerint már a 2011/2012-es szezon óta a megye harmadosztályában foci gárdát a "Mészáros és Mészáros Ligában" játszhatnak.

(Fotó: mlsz.hu)

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.