TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2017. június 20. 16:55

Szerkesztőségünk tagjait legalábbis meglepetésként érte a mai felfedezés.

Mészáros Lőrinc ma már polihisztor szerepben tetszeleg, hiszen számos - egymástól gyökeresen - különböző ágazatban megvetette a lábát. Két területet viszont viszonylag régóta ismer már: az egyik az építőipar, a másik pedig a sport, azon belül is a labdarúgás.

Nevéhez köthető a TAO és szimpla céges milliárdokat is bezsebelő Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány és az eszéki fociklub is. A tulajdonosi babérok mellett azonban minden bizonnyal szereti, ha támogatói mivoltát is hetente emlegetik, legalábbis az ország egy bizonyos területén.

Teljesen véletlenül szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a felcsúti polgármester cégbirodalmának zászlóshajója, a Mészáros és Mészáros Kft. névadó szponzorként tetszeleg egy megye III.-as focibajnokságban. De nem ám otthonában, Fejér megyében, hanem a szomszédos Komárom-Esztergom megye legkisebb bajnokságát szúrta ki magának.

Ráadásul mindez egyáltalán nem az elmúlt 1,5 évben mutatott végeláthatatlan terjeszkedés egyik megnyilvánulása. Az MLSZ adatbankja szerint már a 2011/2012-es szezon óta a megye harmadosztályában foci gárdát a "Mészáros és Mészáros Ligában" játszhatnak.

(Fotó: mlsz.hu)

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.