<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Lendületes növekedés várható az okostelefonok értékesítésében a fejlődő országokban az alacsony telítettségi arány miatt - állapítja meg a Nielsen piackutató intézet tanulmánya.

A Nielsen kutatásai kimutatták, hogy a nagy fejlődő országok csoportja, a BRIC tagjai közül csak Kínában terjedtek el az okostelefonok, míg Brazíliában, Oroszországban és Indiában a mobiltelefon-előfizetők többsége még a hagyományos készülékeket használja.

Miközben a 2012. első félévi adatok szerint Kínában a mobiltelefon-előfizetők többségének, 66 százalékának már okostelefonja volt, Indiában az arány mindössze 10 százalék, Brazíliában 36 százalék, Oroszországban pedig 37 százalék.

A hagyományos, sem érintőképernyővel, sem QWERTY billentyűzettel nem rendelkező telefonok piaci telítettségi aránya Indiában 80 százalék, Oroszországban 51 százalék, Brazíliában 44 százalék, Kínában viszont mindössze 25 százalék.

MTI