2018. január 12. 08:39

Talán meglepőnek tűnik, de az egyik legnagyobb felhasználói táborral rendelkező internetes cég, a Dropbox csak most fog tőzsdére menni.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Tőzsdére lép a Dropbox, a cég részvényeivel várhatóan hónapokon belül elindulhat a kereskedés, számolt be reggeli hírlevelében az Equilor. A Dropbox a maga 11 évével a világ harmadik legöregebb unikornisa, amely olyan nagyméretű start-up céget jelent, amely legalább 1 milliárd dolláros értékkel bír és még nem lépett tőzsdére. 
 

A Dropboxot még a 2014-es tőkeemelést követően 10 milliárd dollárra értékelték, de kérdéses, hogy ezt az értéket tudja-e hozni a bevezetést követően. A tavaly augusztusi adatok alapján a Dropboxnak 500 millió felhasználója van, melyből közel 200 ezer vállalati ügyfelet jelent.
 
mfor.hu