TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A negyedik legnagyobb francia bank, a Crédit Lyonnais tiszta bevétele a vártnál nagyobb mértékben, 26,5 százalékkal csökkent a harmadik negyedévben, igaz, egy 75 millió eurós leírást is végrehajtott. A profit 145 millió euró lett, s mérséklődésében szerepet játszott, hogy befektetési banki és értékpapírpiaci tevékenységének eredménye érezhetően romlott.

A Credit Lyonnais nyereségét így elsősorban lakossági banki tevékenysége biztosította, ennek nyeresége 11 százalékkal nőtt. A működési nyereség ennek is köszönhetően csupán 4,1 százalékkal romlott a harmadik negyedévben és 418 millió euró lett. A bruttó bevételek 1,7 százalékkal 1,6 milliárd euróra estek vissza.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.