2000. november 24. 11:00

Péntek délelőtt megkezdődtek a hivatalos tárgyalások a a jövő évi telefondíjakról.

Péntek délelött megkezdődtek a hivatalos tárgyalások a telekommunikációs szolgáltatók és a
Miniszterelnöki Hivatal között a jövő évi telefondíjakról, az egyeztetéseken rendkívül kemény vita
várható - közölte Frischmann Gábor, a Hírközlési Főfelügyelet (Híf) elnöke pénteken Budapesten,
sajtótájékoztatón.

Frischmann Gábor azért vár kemény tárgyalásokat, mert a kormány szándéka az, hogy a lakosságot érintő árszint ne emelkedjen egy bizonyos határ fölé. Az MTI értesülései szerint a legnagyobb magyar szolgáltató, a lakossági piacon monopolhelyzetben lévő Matáv Rt. a tarifakiegyenlítés folytatásaképpen csak a havi előfizetési díjat emelné 25 százalékkal, míg bizonyos beszélgetési díjakat akár 15 százalékkal is mérsékelne jövőre. Ezzel összefüggésben az elnök az MTI-vel közölte, hogy az európai árszintet, illetve az abszolút árakat tekintve a havi előfizetési díj 25
százalékos emelése nem sok, ám vásárlóerő-paritáson nézve ez az arány rendkívül magas.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.