TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Péntek délelőtt megkezdődtek a hivatalos tárgyalások a a jövő évi telefondíjakról.

Péntek délelött megkezdődtek a hivatalos tárgyalások a telekommunikációs szolgáltatók és a
Miniszterelnöki Hivatal között a jövő évi telefondíjakról, az egyeztetéseken rendkívül kemény vita
várható - közölte Frischmann Gábor, a Hírközlési Főfelügyelet (Híf) elnöke pénteken Budapesten,
sajtótájékoztatón.

Frischmann Gábor azért vár kemény tárgyalásokat, mert a kormány szándéka az, hogy a lakosságot érintő árszint ne emelkedjen egy bizonyos határ fölé. Az MTI értesülései szerint a legnagyobb magyar szolgáltató, a lakossági piacon monopolhelyzetben lévő Matáv Rt. a tarifakiegyenlítés folytatásaképpen csak a havi előfizetési díjat emelné 25 százalékkal, míg bizonyos beszélgetési díjakat akár 15 százalékkal is mérsékelne jövőre. Ezzel összefüggésben az elnök az MTI-vel közölte, hogy az európai árszintet, illetve az abszolút árakat tekintve a havi előfizetési díj 25
százalékos emelése nem sok, ám vásárlóerő-paritáson nézve ez az arány rendkívül magas.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.