TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A gyengébb kiskereskedelmi adatok ellenére is az elemzők által várt sáv felső szélén van a világ elsőszámú kereskedelmi cégének harmadik negyedéves eredménye.

A Wal-Mart nyeresége 23 százalékkal nőtt a bázisidőszakhoz képest, amely így 1,82 milliárd dollár, illetve 41 cent/részvény lett, szemben a tavalyi 1,48 milliárddal, vagy 33 cent/részvénnyel. Az elemzői konszenzus 40 centes részvényenkénti nyereségről szólt.

A növekedés mögött a dinamikusan bővülő árbevétel áll, hiszen a kiskereskedelmi óriás 58,8 milliárd dollárt ért el, a bázisidőszaki 52,7 milliárd dollárdal szemben. Ugyanakkor a First Call előrejelzése 59,8 milliárdról szólt. A cég forgalmának növekedésében nagy szerepe van annak, hogy a lassuló gazdasági helyzetben egyre többen vásárolnak diszkontláncokban.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.