3p

Bizonyára te is tapasztaltad, hogy a legtöbb álláshirdetésben elvárásként szerepel az idegen nyelvek ismerete. Ez a tudás akkor még fontosabb, ha eleve más nyelvterületen keresünk munkát, így mindenképp érdemes fejleszteni például a német szókincsünket.

A leggyakoribb német kifejezések egy helyen

Általános iskolában sokan mumusként tekintettünk a német nyelvre, pedig logikus nyelvtani szerkezetének és változatos kifejezéseinek köszönhetően hatékonyan elsajátítható. Olyan tudásra tehetünk szert, amely nagy kincset ér a munkaerőpiacon is.

Ha már nem dereng, hogy milyen leckéket vettünk át az iskolás éveink alatt, akkor itt az ideje beszerezni az Együtt Németül online német szakmai könyvek egyikét, amely ismét örömtelivé teszi a tanulást.  

Ma már különféle szakmákra szabva érthetőek el a kiadványok. Az egészségügyben dolgozók számára olyan könyvet állítottak össze, amely tartalmazza az összes hasznos szófordulatot, amelyek szükségesek a munka során. Felkészít az egészségüggyel kapcsolatos élethelyzetekre, számos példán keresztül mutatja be a nyelvtant, illetve a több, mint 2 órás hanganyag segítségével a hallásértés és beszédkészség is fejleszthető.

Hasonló a koncepció a várandós hölgyeknek, vendéglátósoknak és szobalányoknak készített kiadások esetében is. Mindegyik könyvet olyan, több éves tapasztalattal rendelkező és anyanyelvi szinten beszélő személyek alkották, akik érintettek vagy jártasak a kiadványban szereplő témákban. Ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy olyan német ismereteket kapunk, amelyek előnyünkre válnak az adott szektorban és területen.

A rendelés rendkívül egyszerű

Az online nyelvkönyvek egyik nagy szépsége, hogy bárhol és bármikor elővehetjük őket. Akár utazások alkalmával, akár a jól megérdemelt pihenés közepette szeretnénk átfutni pár oldalt, az okoseszközeink segítségével egy szempillantás alatt megnyithatjuk a fájlt.

A kiadványhoz nagyon egyszerűen hozzájuthatunk. Nincs más dolgunk, mint a választott kiadást a kosárba helyezni, majd véglegesíteni a rendelést. Jó hír, hogy forintban is fizethetünk, hiszen alapvetően a bankszámlához tartozó pénznemben történik meg a tranzakció. A sikeres utalást követően 48 órán belül e-mailben érkezik meg az online nyelvkönyv. Innentől kezdve rajtunk áll, hogy hol, mikor és milyen intenzitással kívánjuk belevetni magunkat a német felfrissítésébe.

Az idegen nyelv az előléptetés kulcsa?

Gyakran felmerül a kérdés, hogy van-e összefüggés az előléptetés és a nyelvtudás között. Kétségtelen, hogy a magasabb pozíciók betöltéséhez általában az idegen nyelvek ismerete is elengedhetetlen, mivel ennek révén tudunk a külföldi ügyfelekkel kommunikálni és üzleteket lebonyolítani.

Az is megfigyelhető, hogy a nyelvtudást igénylő állásoknál jellemzően kedvezőbb fizetés várható. Ennek apropóján anyagi megfontolásból is érdemes erősíteni ezt a készségünket. Bármi is a motiváció, a nyelvismeret olyan fegyverünk, amelyek rengeteg helyzetben kamatoztatható!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!