2019. november 5. 11:33
mfor.hu

Az idei év egyik pozitív meglepetése volt az Exaton, amely hétköznapokon remek számokat hozott. A TV2 ugyan az ősszel ennek analógiájára elindította a Fuss család, fuss című műsort, ám az közel sem teljesített olyan jól. Január elején viszont ismét jön az Exatlon.

Januárban indult és óriási siker lett az Exatlon, amelyet a kezdeti tervekkel ellentétben rekord hosszúságúra, 4 hónapra nyújtott a TV2. Ráadásul az induló hosszhoz képest az egy-egy estére jutó adásidőt is jelentősen megnyújtották. Ennek ellenére a nézők nagyon szerették, és a TV2 a sportrealitynek köszönhetően a hétköznapokon is tudta tartani a lépést az RTL Klubbal. Pedig ott is egy komoly érdeklődésnek örvendő programok futottak, a Drága örökösök és a Barátok közt, utóbbit rendre felül is múlta nézettségben.

A Sorozatwiki írása szerint eldőlt, hogy a második szériával hamarosan visszatér a képernyőre a sportvetélkedő. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Big Picture konferencián hivatalosan is bejelentette, hogy jön az Exatlon Hungary 2. évada. A műsor 2020 első felében tér vissza.

A nézők imádták feszültséget (Forrás: TV2) A nézők imádták feszültséget (Forrás: TV2)

Ha jön a műsor, akkor az is ki fog persze derülni, hogy a nézők a sportvetélkedőkre untak rá, vagy a „szegény ember Exatlonjaként” jellemzett Fuss család, fuss, nem hozta azt a nívót, amely lekötötte volna őket. A csatorna ugyanis az elmúlt években futószalagon szállította a hasonló tematikájú programokat, hiszen a Ninja Warrior és az Exatlon után jött a fent említett sportvetélkedő.

Utóbbi kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a játék fináléjának bemutatását kicsit megkavarja a TV2. A csatorna keddi bejelentése szerint ugyanis öt hét után ki győzedelmeskedik, ki lesz a legfittebb család, és ki a Séfek Séfe. Dupla epizódokkal zárul mindkét küzdelem a képernyőn. November 7-én, csütörtökön 19:20-tól a Fuss család, fuss!, míg november 8-án, pénteken 19:20-tól a Séfek Séfe két-két záró része kerül képernyőre. Vagyis az utolsó két rész egyben megy majd le mindkét műsorból, így csütörtökön csak a Fuss család, míg pénteken kizárólag a Séfek séfe lesz műsoron.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.