2019. november 5. 11:33
mfor.hu

Az idei év egyik pozitív meglepetése volt az Exaton, amely hétköznapokon remek számokat hozott. A TV2 ugyan az ősszel ennek analógiájára elindította a Fuss család, fuss című műsort, ám az közel sem teljesített olyan jól. Január elején viszont ismét jön az Exatlon.

Januárban indult és óriási siker lett az Exatlon, amelyet a kezdeti tervekkel ellentétben rekord hosszúságúra, 4 hónapra nyújtott a TV2. Ráadásul az induló hosszhoz képest az egy-egy estére jutó adásidőt is jelentősen megnyújtották. Ennek ellenére a nézők nagyon szerették, és a TV2 a sportrealitynek köszönhetően a hétköznapokon is tudta tartani a lépést az RTL Klubbal. Pedig ott is egy komoly érdeklődésnek örvendő programok futottak, a Drága örökösök és a Barátok közt, utóbbit rendre felül is múlta nézettségben.

A Sorozatwiki írása szerint eldőlt, hogy a második szériával hamarosan visszatér a képernyőre a sportvetélkedő. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Big Picture konferencián hivatalosan is bejelentette, hogy jön az Exatlon Hungary 2. évada. A műsor 2020 első felében tér vissza.

A nézők imádták feszültséget (Forrás: TV2) A nézők imádták feszültséget (Forrás: TV2)

Ha jön a műsor, akkor az is ki fog persze derülni, hogy a nézők a sportvetélkedőkre untak rá, vagy a „szegény ember Exatlonjaként” jellemzett Fuss család, fuss, nem hozta azt a nívót, amely lekötötte volna őket. A csatorna ugyanis az elmúlt években futószalagon szállította a hasonló tematikájú programokat, hiszen a Ninja Warrior és az Exatlon után jött a fent említett sportvetélkedő.

Utóbbi kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a játék fináléjának bemutatását kicsit megkavarja a TV2. A csatorna keddi bejelentése szerint ugyanis öt hét után ki győzedelmeskedik, ki lesz a legfittebb család, és ki a Séfek Séfe. Dupla epizódokkal zárul mindkét küzdelem a képernyőn. November 7-én, csütörtökön 19:20-tól a Fuss család, fuss!, míg november 8-án, pénteken 19:20-tól a Séfek Séfe két-két záró része kerül képernyőre. Vagyis az utolsó két rész egyben megy majd le mindkét műsorból, így csütörtökön csak a Fuss család, míg pénteken kizárólag a Séfek séfe lesz műsoron.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!