3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az IT szektor az egyik legversenyképesebb és leginnovatívabb terület a gazdaságban, ahol folyamatosan nő az igény a magasan képzett és tapasztalt szakemberek iránt. Azonban nem könnyű megtalálni a megfelelő jelölteket, akik rendelkeznek a szükséges tudással, készségekkel és motivációval. 

A legjobb munkaerő megtalálásának reményében egyre több vállalat fordul IT fejvadász céghez. De hogy működik egy IT fejvadász cég, és miért érdemes kihasználni a szolgáltatásait?

Mivel foglalkozik egy IT fejvadász cég?

Egy IT fejvadász cég olyan munkaerő közvetítő, amely kifejezetten IT-s állásokra specializálódott, és a legjobb IT szakemberek portfólióját tudja ajánlani a munkáltatóknak. Az IT recruitment feladatai közé tartozik, hogy 

 • hirdeti az állásokat, 
 • aktívan kutatja a piacot, 
 • és közvetlenül is megkeresi azokat a potenciális jelölteket, akik nem feltétlenül aktívan keresnek munkát, de nyitottak az új lehetőségekre. 

Egy IT fejvadász cég nem csak összehozza a jelölteket a munkáltatókkal, hanem segít nekik a felkészülésben, a tárgyalásban és a munkába állásban is. A munkáltatók számára pedig azért rendkívül előnyös, mert amellett, hogy így hatékonyabban találhatják meg az ideális szakembereket, megspórolhatják a munkaerő keresésre szánt időt és pénzt.

Miért érdemes kihasználni egy IT fejvadász cég szolgáltatásait?

Egy IT fejvadász cég szolgáltatásai mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára kedvezőek, hiszen mindkét félnek számos előnyös ajánlatot kínálnak.

A munkáltatók számára egy IT fejvadász cég segíthet:

 • Gyorsabban és hatékonyabban megtalálni a megfelelő IT-s munkaerőt.
 • Megspórolni az álláshirdetéssel, a kiválasztással és a munkába állítással járó időt, az energiát és a költségeket.
 • Előnyt szerezni a versenytársakkal szemben.
 • Növelni a cég hírnevét, vonzerejét.

A munkavállalók számára egy IT fejvadász cég segíthet:

 • Megismerni a legjobb IT-s álláslehetőségeket.
 • Megtalálni a legjobb munkáltatót.
 • Jobban értékelni a saját tudásukat, készségeiket és tapasztalatukat.
 • Támogatást és tanácsot kapni a munkakeresésben, az állásinterjúkra való felkészülésben, a szerződéskötésben és a munkába állás folyamán.

Melyik IT fejvadász céget válasszam?

Ha úgy döntöttél, hogy kihasználod egy IT fejvadász cég szolgáltatásait, akkor fontos, hogy olyat válassz, amely megbízható, tapasztalt és professzionális. Ilyen például az IDBC, amely 10 éves tapasztalattal rendelkezik az IT-s munkaerő közvetítés területén, és több száz sikeres közvetítést tudhat maga mögött.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!