3p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

 

Amíg nem tud stabilan járni a baba, addig a babakocsi mindennapos használati tárgy. Akármilyen is az időjárás, a napi séta akkor sem maradhat el. A különböző babakocsi-kiegészítőkkel még kényelmesebbé tudod varázsolni a gyermeked számára a hosszabb-rövidebb sétákat. Babakocsibetéttel, biztonsági párnával, takaróval, biztonságiöv-védővel tudod fokozni a kényelmet. Vastag bundazsákkal, univerzális műszőrme szegéllyel és pompommal pedig téliesíthető a baba járgánya.

 

Évszaktól független kiegészítők

A különböző évszakokban más-más kiegészítőkkel látjuk el a babakocsit a maximális kényelem érdekében. De a babakocsibetét azon kiegészítők közé tartozik, amelyik nem hiányozhat egy babakocsiból sem, akár tél van, akár nyár. A praktikus kiegészítő nagyon sok fajta színben és mintával elérhető, így mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik a babakocsihoz. A Peekabooshop.hu babakocsi-kiegészítői között eléred számos stílusban. Bármelyiket is választod, remekül fog mutatni. A babakocsibetétek kompatibilisek a standard kialakítású babakocsikkal, ezért biztos lehetsz benne, hogy jó lesz méretben. A használata egyszerű, csak rá kell tenni a babakocsira és a biztonsági öveket kihúzni a lyukakon.

A biztonsági párna mindig kellhet, mert gondoskodik arról, hogy megfelelően meg legyen támasztva a baba feje, göröngyösebb terepen tolva sem fog billegni a buksija.

Takaró mindig legyen kéznél

Kialakításuk miatt a babakocsitakarók tökéletesek babahordozóba, gyerekülésbe és a babakocsi mózes részébe is, köszönhetően az 5 pontos biztonsági övnek kialakított lyukaknak, melyek segítségével könnyen lehet rögzíteni. Így nem csúszkál a takaró a baba alatt.

Az univerzális takarók egyaránt használhatók autósülésbe, hordozóba és mózeskosárba is.

Hűvös, szeles napok ideális kiegészítője a séták alkalmával. Nemcsak a babakocsiban, hanem ha autóval utaztok, akkor is melegen tartja a babát.

Téli hónapokban kötelező a bundazsák

Egy vastag, meleg bundazsák, megvédi a hidegtől és széltől a gyermeked. A havazás sem jelenthet akadályt egy frissítő sétának, mert melegen és szárazon tartja a babát. Az univerzális kialakítású bundazsák minden babakocsiba és hordozóba illik. A használata praktikus, mert ha esetleg séta közben betértek egy üzletbe vásárolni, akkor egy mozdulattal levehető a felső része, így nem lesz melege a babának. A bundazsák alsó részét pedig babakocsibetétként is lehet használni, a tetejét lecipzározva.

A kicsit a bundazsák, az anyuka kezeit pedig a kézmelegítő tartja melegen. Akármilyen hideg is van, használatával nem fog lefagyni a kezed.

A babakocsi télies megjelenése fokozható az univerzális műszőrme szegéllyel és a nagy méretű műszőrme pompommal.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!