<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

 

Amíg nem tud stabilan járni a baba, addig a babakocsi mindennapos használati tárgy. Akármilyen is az időjárás, a napi séta akkor sem maradhat el. A különböző babakocsi-kiegészítőkkel még kényelmesebbé tudod varázsolni a gyermeked számára a hosszabb-rövidebb sétákat. Babakocsibetéttel, biztonsági párnával, takaróval, biztonságiöv-védővel tudod fokozni a kényelmet. Vastag bundazsákkal, univerzális műszőrme szegéllyel és pompommal pedig téliesíthető a baba járgánya.

 

Évszaktól független kiegészítők

A különböző évszakokban más-más kiegészítőkkel látjuk el a babakocsit a maximális kényelem érdekében. De a babakocsibetét azon kiegészítők közé tartozik, amelyik nem hiányozhat egy babakocsiból sem, akár tél van, akár nyár. A praktikus kiegészítő nagyon sok fajta színben és mintával elérhető, így mindenki könnyen megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik a babakocsihoz. A Peekabooshop.hu babakocsi-kiegészítői között eléred számos stílusban. Bármelyiket is választod, remekül fog mutatni. A babakocsibetétek kompatibilisek a standard kialakítású babakocsikkal, ezért biztos lehetsz benne, hogy jó lesz méretben. A használata egyszerű, csak rá kell tenni a babakocsira és a biztonsági öveket kihúzni a lyukakon.

A biztonsági párna mindig kellhet, mert gondoskodik arról, hogy megfelelően meg legyen támasztva a baba feje, göröngyösebb terepen tolva sem fog billegni a buksija.

Takaró mindig legyen kéznél

Kialakításuk miatt a babakocsitakarók tökéletesek babahordozóba, gyerekülésbe és a babakocsi mózes részébe is, köszönhetően az 5 pontos biztonsági övnek kialakított lyukaknak, melyek segítségével könnyen lehet rögzíteni. Így nem csúszkál a takaró a baba alatt.

Az univerzális takarók egyaránt használhatók autósülésbe, hordozóba és mózeskosárba is.

Hűvös, szeles napok ideális kiegészítője a séták alkalmával. Nemcsak a babakocsiban, hanem ha autóval utaztok, akkor is melegen tartja a babát.

Téli hónapokban kötelező a bundazsák

Egy vastag, meleg bundazsák, megvédi a hidegtől és széltől a gyermeked. A havazás sem jelenthet akadályt egy frissítő sétának, mert melegen és szárazon tartja a babát. Az univerzális kialakítású bundazsák minden babakocsiba és hordozóba illik. A használata praktikus, mert ha esetleg séta közben betértek egy üzletbe vásárolni, akkor egy mozdulattal levehető a felső része, így nem lesz melege a babának. A bundazsák alsó részét pedig babakocsibetétként is lehet használni, a tetejét lecipzározva.

A kicsit a bundazsák, az anyuka kezeit pedig a kézmelegítő tartja melegen. Akármilyen hideg is van, használatával nem fog lefagyni a kezed.

A babakocsi télies megjelenése fokozható az univerzális műszőrme szegéllyel és a nagy méretű műszőrme pompommal.