3p

A magasabb kategóriás hotelekben elsősorban nem a szoba, hanem a fürdőszoba luxust idéző kialakítása szembeötlő, ami a szaniterek, csaptelepek és burkolatok magas minőségében, időtálló szépségében nyilvánul meg.

Ma már otthonainkban is megvalósíthatjuk mindezt, megvásárolhatjuk ugyanazokat a prémiumminőségű berendezéseket, hiszen a gyártók többsége a lakosság számára is értékesíti termékeit. 

Közülük is kiemelkedik a spanyol Roca, melynek szanitereit megvásárolhatod a Mozaikkerámia webáruházban. Cikkünkben ötleteket adunk arra, hogyan varázsolhatod a fürdőszobát a luxusszállodák fürdőhelyiségeihez hasonlatossá.

Világmárkák a fürdőben

A szaküzletek, barkácsáruházak kínálatában rengeteg kisebb és több neves gyártó kínálja termékeit a fürdőszobák berendezéséhez, egyedi kialakításához, akár szanitereket, akár csaptelepeket, burkolatokat vagy egyéb kiegészítőket keresel. A minőség nagy szórást mutat, így ha időtálló termékeket szeretnél, keresd a nagy nevű, megbízható gyártókat!

Az 1917-ben alapított, kezdetben öntöttvas kádakat, majd porcelán szanitereket gyártó barcelonai Roca mára globális piacvezetővé vált, és a világ 135 országában kaphatók kiváló minőségű, egyedi formavilágot képviselő változatos termékei. A lakosság számára éppúgy készítenek kádakat, mosdókat, bidéket és más szanitereket, ahogyan a közületi vevők, szállodák, vendéglátóhelyek, intézmények számára. Számos termékcsaládot kínálnak, kis fürdőszobákba megfelelőeket éppúgy, mint grandiózus terekbe illőeket. 

Megoldás kis fürdőkbe

Rendszerint meglévő lakások esetében szokott problémát okozni a vizes helyiségek átalakítása, ugyanis a helyszűke miatt nehezebb az elképzeléseket és a valóságot közelíteni egymáshoz. Nem kell azonban lemondani a minőségről, a luxusról kisebb alapterületen sem, hiszen a gyártók erre is kínálnak megoldást. 

A Roca kollekciójában is megtalálhatók olyan szaniterek, termékcsaládok, melyek ideálisak kis terekhez, mindemellett modern vonalvezetésükkel tökéletesen illeszkednek bármilyen otthonba. Napjainkban nagy a kereslet az innovatív, higiénikus megoldások és víztakarékos technológiák iránt, így azok a gyártók, akik szaniterei, csaptelepei ezen követelményeknek megfelelnek, rendkívül keresettek, főleg, ha a dizájn és a minőség is elsődleges számukra. 

Ne köss kompromisszumokat!

A fürdőszoba otthonunk egyik legintimebb helyisége, amelyet naponta többször is használunk, itt indul és végződik a napunk, ez az a hely, ahol ideálisan magunkban lehetünk a gondolatainkkal, miközben a meleg víz alatt ellazulhatunk. 

Ma már minden igényt kielégítő megoldásokat találhatunk, akár a helytakarékosság, akár a nagyvonalúság jellemzi a rendező elvet. Számtalan stílusú és formájú kádat, zuhanykabint, mosdót, wc-t, csaptelepet találunk, így a nekünk tetsző megoldásokat választhatjuk. A funkcionalitás, a kényelem, az egyszerű tisztíthatóság mellett az eleganciáról, a prémiumminőségről sem kell lemondani, otthonunkban is élvezhetjük a szállodák luxusát akár megfelelő ár-érték mellett. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!