2018. július 27. 10:52
mfor.hu

Jövő péntekre hirdették meg, miután a légitársaság bejelentette, hogy kirúg 100 pilótát.

Épp, hogy csak lement a Ryanair kétnapos óriássztrájkja, már be is jelentették a következőt: legközelebb augusztus 3-án demonstrálnak majd a légitársaság dolgozói, írja az Independent. Az ok: a vállalat bejelentette, hogy télen kirúg 100 pilótát a dublini központjából. Ezt az ír pilóták érdekvédelmi szervezete "provokatív lépésként" jellemezte.

A demonstráció idén már a negyedik egynapos sztrájk lesz. A légitársaság 34 éves történetének legnagyobb sztrájkját szerdán és csütörtökön tartották, ami miatt Európa-szerte több száz járatot kellett törölni. A dolgozók azt akarják elérni, hogy javuljanak a munkakörülményeik. A Ryanair viszont a lépésre válaszul kirúgással fenyegette meg a sztrájkolókat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.