TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
MTI

A posztra Fedák Istvánt nevezték ki. 

Az új vezérigazgató csütörtöki hatállyal irányítja a céget. A társaság július végén jelentette be, hogy Fedák Istvánnal köt szerződést. A korábbi vezérigazgató, Kádár Gabriella munkaviszonya szeptember 30-ával megszűnt – közölték a Budapesti Értéktőzsde.

A CIG Pannónia csoportszinten az első fél évet adózás után 1,174 milliárd forint nyereséggel zárta, míg a tavalyi első fél évet 648 millió veszteséggel.

A társaság 2019 végére is veszteséges maradt, ennek összege az áprilisban elfogadott pénzügyi jelentés szerint 1,57 milliárd forint volt. A tavalyi mérlegfőösszeg megközelítette a 103 milliárd forintot. Az adatok közlésénél ugyanakkor kiemelték, hogy az életbiztosítási üzletág biztos alapokon áll és pénzügyileg stabil. A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. tőkemegfelelése 343 százalék, konszolidált tőkemegfelelése 268 százalék volt tavaly.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.