2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata az alig olvasott TWN-t kiadó Top News Hungary Kft.-ből is milliárdos osztalékra tett szert.

A jóval a május végi határidő után közzétett 2022-es beszámolóból az derül ki, tavaly is remek évet tudhatott maga mögött a propagandaminiszter volt feleségének, Rogán-Gaál Cecíliának, valamint Sarka Katának bulvároldalt üzemeltető cége, a Top News Hungary Kft. – írja az RTL. A két hölgy

összesen 1,1 milliárd forint osztalékot utalt ki magának

az 1,36 milliárd forintra rúgó profitból. Az RTL hozzáteszi, a Top News Hungary bevétele 2022-ben 1,56 milliárd forint volt.

A két celebhölgy másik közös vállalkozása, a Nakama & Partners reklámügynökség ugyancsak szépen hozott a bankszámlákra, ahogy lapunk beszámolt róla, abból a cégből Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata 125 millió forint osztalékot vett fel.

A Top News Hungary bevételének nagysága annak fényében meglepőnek tűnhet, hogy a DTK Gemius adatai szerint a cég által működtetett Top World News (TWN) oldal látogatottsága idén augusztusban naponta csak nagyjából 10 és 100 ezer között volt, 2022 decemberében 80 ezernél is kevesebben kattintottak naponta az oldalra.

A Direkt36 júliusi cikke szerint a TWN-en

számos olyan hirdetés található, amelyek kötődnek a kormányhoz és vele kapcsolatban álló gazdasági szereplőkhöz.

Lapunk a közelmúltban összeszedte, a jelenlegi rendszer vezetésében és körülötte megtalálható hölgyek közül ki mekkora osztalékkal gazdagította a családi bankszámlát.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!