3p

A változások egyaránt érintik a cégcsoport, valamint a távközlési kereskedelmi és infrastruktúra vállalatok irányítását is. 

Tábori Tamás csatlakozik a 4iG csoport felsővezetéséhez és távközlési stratégiáért felelős vezérigazgató-helyettesként elsődleges feladata a távközlési üzletág stratégiájának kidolgozása, megvalósítása és felülvizsgálata, valamint a nemzetközi távközlési leányvállalatok működésének szakmai felügyelete lesz. Új szerepkörében Tábori Tamás állandó tagja a cégcsoport elnökének munkáját támogató szakmai kabinetnek is. A több mint 16 éves felsővezetői tapasztalattal rendelkező szakember 2022-ben érkezett a cégcsoporthoz és a DIGI vezérigazgatói feladatai mellett, a Vodafone Magyarország lakossági üzletágát is irányította. Korábban a Magyar Telekomnál a B2C szegmensért felelős Tribe Lead-ként, és a T-Systems vezérigazgatói tanácsadójaként dolgozott SoHo/SME területen. Ez megelőzően 12 évig dolgozott a Vodafone Magyarországnál, ahol különböző felsővezetői pozíciókat töltött be a lakossági és a nagykereskedelmi területeken.

Kis Albertet a 4iG csoport nagykereskedelmi és infrastruktúra vezetőjének nevezték ki.  Új feladatkörében közvetlenül a vállalatcsoport elnökének stábjában és az elnök irányítása alatt dolgozik.   Felügyeli az infrastruktúra területhez kapcsolódó nemzetközi üzleti projekteket és úttörő vállalkozásokat, továbbá az infrastruktúra-fejlesztések és nagykereskedelmi partnerségek területén az új nemzetközi üzleti lehetőségek felkutatásáért felel. Kis Albert pályáját a HungaroDigitelnél kezdte, ezt követően a Novacomnál és a Pantelnél műszaki vezetőként, majd műszaki igazgatóként dolgozott. 2009-től az Invitel International, majd a Turk Telekom International műszaki vezérigazgató-helyetteseként és igazgatósági tagjaként a műszaki, IT és operáció területeket vezette. Hét évvel ezelőtt csatlakozott a 4iG csoporthoz tartozó Invitechhez, ahol hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként, 2018 májusa óta pedig az Invitech nagykereskedelmi és hálózatfejlesztési vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

Mohamed Sherif Elsayad, a csoport üzletfejlesztési és innovációs vezetőjeként folytatja cégcsoporton belüli pályafutását, az elnöki stáb tagjaként és az elnök közvetlen irányítása alatt látja el feladatait. Munkaköréhez tartozik a csoport terjeszkedését szolgáló hazai- és nemzetközi üzleti, valamint innovációs lehetőségek felkutatása, illetve kidolgozása. Kis Alberttel együttműködve pedig a jövőben olyan új nemzetközi projektek elindításán dolgozik, melyek kiemelten magas növekedési potenciállal rendelkeznek a nyugat-balkáni régióban, a Közel-Keleten, illetve az észak-afrikai régióban.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!