2019. június 7. 11:40
mfor.hu

Meghosszabbították az InfoRádió frakvencia engedélyét, így a hírcsatorna a következő öt évben is sugározhat.

Az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanács közleménye szerint testület a szolgáltató kérelmére további öt évvel – 2024. szeptember 1-ig – megújította a Budapest 88,1 MHz körzeti rádiós frekvencián működő közösségi jellegű InfoRádió médiaszolgáltatási jogosultságát.

Az InfoRádió honosította meg és hozta létre Magyarországon a hírrádiózás műfaját 2000-ben. Kezdetben a  95,8 MHz-es frekvencián sugároztak, majd 2012. szeptembere óta  a budapesti 88,1 MHz-es közösségi frekvenciát használják.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.