4p
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


			
		
mfor.hu

Idén az Impact Hub Hungary és az Indotek Group közösen szervezi meg a Social Impact Award elnevezésű, közösségépítő és üzletfejlesztési programot, amelynek célja, hogy cselekvésre ösztönözze azokat a fiatalokat, akik érdeklődnek a különböző társadalmi és környezeti témák iránt.

Idén először az Indotek Grouppal közösen rendezik meg a Social Impact Award elnevezésű társadalmi programot, amelyet azzal a céllal hozott létre az Impact Hub Hungary, hogy mozgósítani tudják a társadalmi és környezeti témák iránt érdeklődő fiatalokat, illetve, hogy támogassák vagy ösztönözzék a társadalmi projektek elindítását a vállalkozó kedvű közösségek körében. Az ingatlanpiaci társaság fő támogatóként segíti a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő, nemzetközi szinten is nagy sikereket arató társadalmi programot, amelynek értelmében a programba bekerült egyének és csapatok mentorálásban is aktívan részt vesz majd a cégcsoport. 

Sok fiatalt szeretnének bevonni a programba (fotó:pixabay.com)Sok fiatalt szeretnének bevonni a programba (fotó:pixabay.com)

Az ingatlanpiaci társaság támogatása révén megvalósuló Social Impact Award program több hónapon át tartó képzést és inkubációs folyamatot kínál a jelentkezőknek, a minél sikeresebb társadalmi projekt elindítása érdekében.

Az Impact Hub Budapest egy világszerte népszerű közösségi iroda-hálózat tagjaként, 2016 óta támogatja a társadalmi, környezeti értéket is teremtő, együttműködésre építő munkát Magyarországon. Az Impact Hub szorosan együttműködik a Fenntartható Vállalkozásokért Alapítvánnyal, amely szervezet a társadalmi vállalkozások és a közösségi irodák kultúrájának meghonosítását tűzte ki célul. A Social Impact Award-ot a Fenntartható Vállalkozásokért Alapítvány szakmai irányításával, az Impact Hub Budapest a vállalkozásfejlesztési programjainak részeként működteti.

A Social Impact Award-ra társadalmi és környezeti innováció témára épülő programokkal lehet nevezni. A programba bekerült csapatok és egyének egy nyári inkubációs időszak során lehetőséget kapnak arra, hogy mentorok segítségével tökéletesítsék a projektjeiket, valamint, hogy széleskörű ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenységgel kapcsolatban. A több hónapos felkészülést a zsűri és a közönségszavazás követi, a nyertes pedig lehetőséget kap arra, hogy megismerkedjen a nemzetközi győztes projektekkel is az őszi SIA nemzetközi csúcstalálkozón. Az Indotek Group az inkubációs folyamatot végig támogatni fogja, így az ingatlanpiaci társaság képviselői számos ponton segítik majd az innovatív, üzleti beállítottságú fiatalokat a társadalmi és környezeti üzleti ötleteik fejlesztésében.

„Az Indotek Group évek óta támogatja a fiatal tehetségek kibontakoztatására fókuszáló társadalmi projekteket, így örömmel csatlakoztunk a Social Impact Award programhoz. A fiatalok önmegvalósítása és a képességeik kamatoztatása mindig is szerves részét képezte az általunk támogatott projekteknek, amely most egy olyan programmal egészül ki, amelynek az elsődleges célja az innovatív üzleti ötletekkel rendelkező fiatalok segítése és az általuk megálmodott koncepciók fejlesztése. Örömmel tölt el, hogy egy olyan kezdeményezést karolhatunk fel, amely hathatós és sokrétű támogatást kíván nyújtani a fiataloknak a társadalmi projektek megvalósításában.” – mondta Hermann Kamilla, az Indotek Group partnere a támogatás kapcsán.

„A Social Impact Award a legjelentősebb zászlóshajó programja az Impact Hub Budapestnek és a Fenntartható Vállalkozás Alapítványnak. Fontos a számunkra, hogy egy tőkeerős és a társadalmi ügyek iránt elhivatott partnerrel együtt valósítsuk meg ezt a nemzetközi programot. Ezért is örülünk, hogy idén ehhez a fontos programunkhoz az Indotek csatlakozott. Az Indotek pénzügyi és szakmai támogatásával a fiatalok innovatív programjai még inkább előtérbe tudnak kerülni, így a közös együttműködés által minél több fiatalhoz el tud jutni a program az országban” – tette hozzá Bedő Beatrix, az Impact Hub Budapest alapítója és pénzügyi vezetője.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.