3p

Az idei évben a megszokott tartalmaink mellett újakat is rendszeresítettünk. Egyike ezeknek az volt, amikor az utcáról jelentkeztünk.

Noha nagyon nehéz összefoglalni az idei év eseményeit, az egyik új videós rovatunk kiváló segítséget nyújt ehhez, mellyel Önök is felidézhetik 2022 legfőbb mérföldköveit. Az egyike az idei újdonságainknak ugyanis a videós tartalmaink bővítése volt. Kollégáink idén azzal a céllal vették nyakukba a várost: hogy aktuális kérdésekben megkérdezzük a járókelők véleményét, tapasztalatait, illetve, hogy a kiemelkedő eseményekről beszámoljunk Önöknek. Videóink egy speciális összefoglalóként is funkcionálnak, így az év utolsó napjaiban, melyeknek köszönhetően egész könnyen áttekinthető, miről szól 2022.

Nagy érdeklődés övezte azon videóinkat, melyekben aktuális kérdésekről faggatjuk a járókelőket. Kíváncsiak voltunk többek között arra, hogy mit gondolnak az áprilisi választás eredményéről:

rezsicsökkentés nyári csökkentéséről,

vagy épp az élelmiszerárak alakulásáról.

De olyanokról is megkérdeztük a járókelők véleményét, hogy milyen érzés most magyarnak lenni, mennyire büszkék a nemzetiségükre,

vagy épp arról, hogy szerintük mi jelenleg a világ legnagyobb problémája.

Ám nemcsak aktuális történésekről kérdeztünk, de olykor az apropót valamilyen kiemelkedő esemény adta. Ott voltunk a Giro d'Italia budapesti szakaszán,

a vizes világbajnokság előtt is körbejártuk a helyszínt,

ahogy a Sziget fesztivál előtt is megtettük ezt Óbudán érdeklődve a helyiek véleményéről.

És kíváncsiak voltunk arra is, mit szólnak a budapestiek ahhoz, hogy Európa legnagyobb tűzijátékát rendezi meg hazánk augusztus 20. alkalmából:

A legnézettebb videóink közé tartoznak, melyek a megmozdulásokkal, tüntetésekkel foglalkoztak. Például a kata-törvény elleni tüntetésen,

amit a tanárok megmozdulásai váltottak fel. Jelen voltunk számos élőláncon

és tüntetésen is:

Összefoglalónk végén egyet megígérhetünk olvasóinknak: jövőre is folytatjuk, igyekszünk minél több eseményen és helyszínen ott lenni és akár még az Ön véleményét is megkérdezhetjük.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!