2011. június 24. 04:49

Hosszú szűkülésben mozog az arany, melyből felfelé indulhatna, ám lefelé kacsingat. Arany technikai elemzés.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Arany napi :

Nagy pofont kapott csütörtökön az arany miután többszöri kísérletre sem sikerült áttörni az 1 550 dolláros szintet.
Jó eséllyel folytathatja lefelé. Törheti az emelkedő trendet, melyet követően korrekcióba fordulva célozhatja meg a 200 napos mozgóátlagot 1 420 dollár környékén.

Ellenállás: 1 550. Támasz: 1 470, 1 420Tőzsdeklub - ggabor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.