2011. június 29. 03:55

Megállni látszik az olaj esése, mely drágulásba fordulva ismét a 100 dolláros szintek közelébe viheti a jegyzést.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Olaj napi :

A folyamatos lemorzsolódást követően a 200 napos mozgóátlag alól próbál fordulni, mely alatt tavaly szeptember járt utoljára.

Technikailag egy nagy fej-váll alakzat nyakvonalát törte 96-os szintnél, melyet a tegnap indult emelkedéssel tesztelhet vissza. Amennyiben e szintet meghaladja, emelkedésbe fordulhat, de addig az alakzat által kijelölt 78 dolláros célár reálisan elérhető.

Ellenállás: 96, 101, 103. Támasz: 90, 85.


Tőzsdeklub - ggabor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.