TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A részvényalapokba negyedik, a kötvényalapokban kilencedik hete tart a tőkebeáramlás világszerte az e heti adatok szerint.

A befektetési alapok 5,7 milliárd dollárral, a részvényalapok 7,1 milliárd dollárral gyarapodtak március 4-ével záródott hét napban - a befektetési alapokat elemző EPFR Global cég adatai szerint.

A múlt héten különösen vonzó volt Európa, az itteni részvényalapok 4,3 milliárd dollárral híztak, miközben az amerikai részvényekre összpontosító alapok 86 millió dollárral karcsúsodtak. A pénzalapokból több mint 20 milliárd dollárnyi tőke áramlott ki a múlt héten globálisan.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.