<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Rendkívüli közgyűlést hívott össze az Est Média Vagyonkezelő Nyrt. június 24-ére.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken közzétett tájékoztatás szerint a közgyűlés napirendjén szerel a reorganizációs intézkedési terv megtárgyalása és elfogadása.

A BÉT honlapon közzétett reorganizációs intézkedési terv szerint a cégcsoport azt célozza meg, hogy a második félévben az Event üzletág nélküli része is - a reorganizációs költségek kiszűrésével - már üzemi eredmény termelésére legyen képes.

Az Est Media Vagyonkezelő Nyrt. április 29-ei közgyűlésén fogadták el az egyik részvényes indítványát arról, hogy az igazgatóság készítsen intézkedési tervet a veszteségek mérséklésére.

Az Est Media - korábban econet.hu - 2010. évet lezáró éves rendes közgyűlésén, április 29-én Balázs Csaba, az igazgatóság elnöke elmondta, hogy a reorganizációt már megkezdték, és reményeik szerint 2011-ben új bázison lassabb, de biztosabb alapokon álló növekedés indulhat meg. A veszteségeket a médiapiac szűkülésével magyarázta Balázs Csaba, hangsúlyozva azt, hogy a médiapiac a belső fogyasztással együtt mozog.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.