2018. március 14. 08:55
mfor.hu

Nem lehet reklámozni a jövőben a kriptovalutákat a legnagyobb kereső rendszerében.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Érzékenyen érintheti majd a kriptovaluták iránti érdeklődést a Google most bejelentett lépése. A technológiai óriás ugyanis bejelentette, hogy letiltja a kriptovalutákat és ICO-kat promótáló hirdetéseket júniustól, ezzel akarja megakadályozni az internetes keresőjéről ismert vállalat a nagyon kockázatos pénzügyi termék további marketingjét. 

A restrikció nem csak a Bitcoint és társait fogja érinteni, hanem kiterjed majd a bináris opciókra és más nagyon magas kockázatú derivatívákra is.