2018. augusztus 17. 13:44
MTI

Újabb nagy részvénycsomagot vásárolt a Csányi Sándor tulajdonában álló Sertorius.

Csütörtökön 90 ezer darab OTP-részvény vásárlását jelentették be, most újabb nagy tranzakcióra került sor.

A Csányi Sándorral, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatójával szoros kapcsolatban álló szingapúri Sertorius Global Opportunities Fund PTE. Ltd. Pénteken újabb tranzakcióról adtak számot: 55 ezer 159 OTP-részvényt vásárolt 548,28 millió forint értékben. A részvényenkénti átlagár 9940 forint volt - közölte az OTP a tőzsde honlapján pénteken.

Az előző napon ugyancsak a szingapúri alap 90 ezer OTP-részvényt vásárolt, az ügylet értéke 890,19 millió forint, a részvényenkénti átlagár 9891 forint volt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.