1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kevéssé változott a forint árfolyama csütörtök reggelre.

Vegyesen alakult, de kevéssé változott a forint árfolyama csütörtök reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

A zöldhasú kis címletekben is keresett eszköz.
A zöldhasú kis címletekben is keresett eszköz.
Fotó: Pixabay

Az eurót csütörtök reggel hét órakor 396,13 forinton jegyezték az előző esti 395,94 forint után. A dollár 362,10 forinton áll 361,61 forint után, a svájci frankot 411,57 forinton jegyzik 411,97 forint után.
A forint a héten kedden érte el úgy másfél százalékos napi veszteséggel idei leggyengébb árfolyamát az euróval és a dollárral szemben, szerdán pedig viszonylag nagyot erősödött. Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 0,5 százalékkal áll gyengébben a hét eleji kezdésnél az euróval és a dollárral szemben és 0,3 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében.
Az év eleje óta a forint 3,3 százalékot gyengült az euróval, 4,2 százalékot gyengült a dollárral szemben és 0,2 százalékkal áll erősebben a svájci frank ellenében. (MTI)

További árfolyamokat a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalán talál. >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!