2018. augusztus 2. 08:31
mfor.hu

Továbbra is égeti a pénzt az elektronikus autókat gyártó cég, de az eredmény így is jobb lett, mint amit az elemzők vártak.

A vártnál jobb eredményeket jelentett a Tesla. A cég második negyedéves vesztesége 717 millió dollár volt, míg az elemzők 900 millió körül várták. A cég bevétele négy milliárd dollár volt, ami szinte megegyezik az elemzők 3,99 milliárd dolláros előrejelzésével. Több, mint 40 ezer autót gyártott, aminek közel fele Model 3 volt.

A jelentést követő konferenciahívásban Elon Musk ezúttal barátságos volt, ami az első negyedéves hívást követő botrányhoz képest pozitív csalódás volt a befektetőknek. Megerősítette célját, hogy a második félévben pozitív cash flowval rendelkezzen a vállalat és nyereségessé váljon. A következő negyedévben 50 és 55 ezer közé várja a legyártott autók számát. A Tesla árfolyama a zárás utáni kereskedésben 9,4 százalékot emelkedett.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.