2018. március 14. 08:22
mfor.hu

Hosszú ideje próbált megegyezni a Broadcom és a Qualcomm, az elnök viszont megvétózta az ügyletet.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Az M&A piacig is elér Donald Trump keze. Korábban írtunk a Broadcom-Qualcomm felvásárlási sztroiról, azonban minden idők legnagyobb felvásárlását - mely több mint 100 milliárd dollár lett volna - úgy tűnik sikeresen megfúrta az amerikai elnök. 

A Broadcom még ma bejelentheti, hogy formálisan felhagy azon kísérletével, hogy a Qualcommra rátegye a kezét, ezzel pedig egy hónapok óta tartó huzavonának fog véget vetni, idézte a történteket az Equilor reggeli hírlevele.