1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a bankközi devizakereskedelemben - gyengült az euró és a dollár, erősödött a svájci frank ellenében.

Az eurót délután hat órakor 369,01 forinton jegyezték a kora reggeli 368,09 forint után, a dollár jegyzése 343,33 forintra ment fel 342,72 forintról, a svájci franké pedig 377,64 forintra csökkent 379,10 forintról.

A hónap eleje óta erősödött a forint mindhárom devizával szemben, 0,3 százalékkal az euró, 0,4 százalékkal a dollár és 0,8 százalékkal a svájci frank ellenében. Az év eleji kezdéshez képest hétfő délutáni jegyzésén 7,6 százalékkal áll erősebben a forint az euróval, 8,0 százalékkal erősebben a dollárral és 6,4 százalékkal a svájci frankkal szemben.

(MTI)

További árfolyamokért kattintson laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelőjére! >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!