2018. április 24. 16:25
mfor.hu

Az elemzői várakozásokat meghaladó számokat közölt az Alphabet.

A záró csengőt követően az Alphabet is előrukkolt előző negyedéves jelentésével. A Google anyavállalatának a bevétele 24%-ot ugrott év/év alapon, így ez az elmúlt 4 év legnagyobb éves bázisú változásához vezetett, közölte reggeli hírlevében az Equilor. 

Továbbá ez azt is jelentette, hogy az optimista 24,3 milliárd dollár konszenzust is sikerült megugrania az amerikai behemótnak, így 24,9 milliárd dolláron alakult. Mindeközben a költségek megtriplázódtak, mely abból fakadt, hogy a vállalat egyrészt a hardware-ekre többet költött, másrészt pedig új irodákat vásárolt magának 2,4 milliárd dollárért. Az egy részvényre jutó eredménye 13,33 dollár lett, ami jelentősen túlszárnyalta a 9,3 dollár várt tiszta profitot.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!