2018. április 24. 16:25
mfor.hu

Az elemzői várakozásokat meghaladó számokat közölt az Alphabet.

A záró csengőt követően az Alphabet is előrukkolt előző negyedéves jelentésével. A Google anyavállalatának a bevétele 24%-ot ugrott év/év alapon, így ez az elmúlt 4 év legnagyobb éves bázisú változásához vezetett, közölte reggeli hírlevében az Equilor. 

Továbbá ez azt is jelentette, hogy az optimista 24,3 milliárd dollár konszenzust is sikerült megugrania az amerikai behemótnak, így 24,9 milliárd dolláron alakult. Mindeközben a költségek megtriplázódtak, mely abból fakadt, hogy a vállalat egyrészt a hardware-ekre többet költött, másrészt pedig új irodákat vásárolt magának 2,4 milliárd dollárért. Az egy részvényre jutó eredménye 13,33 dollár lett, ami jelentősen túlszárnyalta a 9,3 dollár várt tiszta profitot.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.