2018. március 12. 13:01
mfor.hu

Hároméves állampapírral léphetünk ki a távol-keleti piacra - tudta meg a Magyar Idők.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Március 14-én dönthet hazánk jenalapú kötvények kibocsátásáról - értesült a Magyar Idők. A lap szerint a Bloomberg japán felületei alapján erre a napra tűzték ki a 3 éves futamidejű úgynevezett szamurájkötvények értékesítését.

Barcza György, az Államadósság Kezelő Központ vezetője korábban elmondta, Magyarország több évtizede jelen van kibocsátóként a jenpiacon, és bár nem tekinthető jelentősnek az innen érkező forrás, több érv is szól a további jelenlét mellett. Fontos érv az is, hogy a japán piacra sokkal nehezebb bejutni, mint bent maradni.