TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

240 dolgozó elbocsátását fontolgatja brit fejlesztőközpontjában az amerikai Pfizer gyógyszergyártó.

A leépítés a cég hatékonyságnövelő erőfeszítéseinek része lenne, amelyek keretében a vállalat munkaerejének öt-nyolc százalékától szabadulna meg - adta hírül a BBC. A társaság összesen mintegy nyolcszáz kutatója kerülhet bajba világszerte.

A Pfizer közleménye szerint egy kilencven napos konzultációt kezdett a munkavállalókkal, végleges döntés még nem született a kirúgásokról.

Az utóbbi időben sorra jelentenek be kisebb-nagyobb leépítéseket a nagy multicégek a szigetországban. Csak ebben a hónapban több száz, esetenként több ezer fős létszámcsökkentésről adott hírt például a Jaguar Land Rover autógyártó, a Woolworths áruházlánc, az Adams gyermekruházati cég vagy a Marks & Spencer divatlánc.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.