1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Az idei éveben is folytatódik a Magyar Honvédség (MH) modernizációja.

Ennek részeként a napokban nyolc Polaris terepjáróval és nyolc Polaris quaddal bővült az MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár flottája. Az amerikai Polaris RZR XP4 1000 típusú gépeket szakmai körökben szinte bármilyen terepen bevethető járműveknek tartják, derül ki az MH közleményéből.

"A könnyű taktikai járművek előnye, hogy nagyon gyorsan lehet velük terepen mozogni, akár nehéz körülmények között is, mentésre, felderítésre, szállításra kiválóan alkalmasak" – mondta Sipos Gyula őrnagy, az MH Anyagellátó Raktárbázis alosztályvezetője az említett terepjárókról és Polaris Sportsman 6X6 570-es quadokról.

A Honvédelmi és Haderőfejlesztés Program részeként, a 4-6 főt szállítani képes könnyű taktikai járművekből az MH az elmúlt években 12 darabot szerzett be. Az új járművek jól illeszkednek a megújuló honvédség koncepciójába, áll a közleményben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!