1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Humorosra veszik a figurát.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) Tóth Imre Bruti humoristát küldi a köztévé csütörtöki EP-listavezetői vitájára, miután Le Marietta, a párt listavezetője úgy döntött, bohózatban nem vesz részt. Az MKKP szerint „a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát”. Bruti a Facebookon azt írta, nem ő választotta a „vitát” , hanem a „vita” választotta őt - írja a 444.

Az MTVA május 30-án rendez EP-listavezetői vitát a Várkert Bazárban. A nézők nélküli esemény műsorvezetője Volf-Nagy Tünde és Németh Balázs lesz. A vitára az összes EP-listavezetőt meghívták, mindenki nyolc percet beszélhet majd.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!