2p

A kormánypártok kommunikációs igazgatója szerint Manfred Weber büntetni akarja Magyarországot. Úgy tűnik, Menczer Tamás egyre mélyebbre megy a vitában. 

Menczer Tamás csütörtökön a Facebookon közzétett videójában azt mondta, vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, szerinte "büntetni akarnak bennünket".

Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője ilyen - jelentette ki, hozzátéve: ezt "a saját szájával" el is mondta.

Menczer Tamás idézte a néppárti frakcióvezető nyilatkozatát, aki azt mondta: "Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen."

Egyre véresebb szócsata zajlik
Egyre véresebb szócsata zajlik
Fotó: MTI

A kommunikációs igazgató rámutatott: Manfred Weber szerint tehát nem Orbán Viktor vagy a Fidesz a probléma, Magyarország a probléma. Manfred Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát - összegzett.

Menczer Tamás végül arra jutott, hogy Manfred Weber büntetni akar bennünket, magyarokat.

"Hogy miért? A válasz egyszerű: mert mi nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. Ezzel szemben Manfred Weber egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus" - közölte a kommunikációs igazgató, hozzátéve: ezért akar büntetni bennünket, magyarokat, és most hozzá csatlakozott Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!