2p

A Facebook-oldalán posztolt a hazai közélet új üdvöskéje.

Június 24-én a Tisza Párt jelöltjei átveszik az európai parlamenti (EP) és a budapesti képviselői mandátumokat a Nemzeti és a Fővárosi Választási Bizottságtól - írta ki Magyar Péter a Facebook-oldalára. EP-képviselőik már megkezdték a munkát, a Tisza Párt által delegált fővárosi képviselők pedig októbertől tudják ugyanezt megtenni.

Magyar emlékeztetett arra, hogy az országjárás megkezdése óta folyik a szakmai munka a Tisza Pártban, felállították a szakmai munkacsoportokat, amelyek feladata a polgárokkal kötendő társadalmi szerződés (szakmai program) elkészítése lesz. Rövidesen nyilvánosságra hozzák a munkacsoportokat és várják további kompetens szakemberek csatlakozását. A program összeállításakor minden érdekvédelmi szervezettel, szakmai körrel és kamarával egyeztetni fognak, illetve várják minden magyar releváns javaslatait. Mindenről nyílt párbeszédet szeretnének folytatni.

Szintén zajlik a Tisza Párt operatív szervezetének átalakítása, bővítése, hogy mielőbb készen álljon a párt a sok ezer belépni kívánó szimpatizáns fogadására. Amint elfogadják és bejegyzik az új alapszabályt, nyilvánosságra hozzák a belépés feltételeit. Létrehoznak egyúttal a párton belül ifjúsági szervezetet és különböző platformokat. Csatlakozni lehet majd a Legyél a változás Egyesülethez és a Talpra Magyarok Közösségéhez is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!