1p

Ez csak egy elvi lehetőség.

„A nemrég megkötött együttműködési megállapodás tulajdonképpen az elvi lehetőségét teremti meg annak, hogy a jövőben kínai rendőrökkel is megvalósulhasson a fentiekben leírt jelenléti rendészeti együttműködés” – ezt válaszolta az Országos Rendőr-Főkapitányság a Népszava kérdésére, amikor arról érdeklődtek, mikor, hány kínai rendőr érkezik majd Magyarországra.

Márciusban derült ki, hogy Pintér Sándor belügyminiszter megállapodott a kínai közbiztonsági miniszterrel arról, hogy közös járőrszolgálatot látnak el a magyar és kínai rendőrök. A Belügyminisztérium (BM) a Telexnek akkor azt írta, hogy „a két ország rendőrei a jövőben közösen láthatnak el járőrszolgálatot, ezzel is segítve a két ország állampolgárai és hatóságai közötti hatékonyabb kommunikációt, javítva a belbiztonságot és a közrendet”.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!