1p

A párt Csath Magdolna professzort látná szívesen a Sándor-palotában.

„Dr. Csath Magdolna professzort, közgazdászt, egyetemi tanárt jelöli a Mi Hazánk köztársasági elnöknek” – idézi a Mi Hazánk közleményét a 444

A párt szerint Csath „személyével egy pártok felett álló, életpályájával már bizonyított köztársasági elnöke lenne Magyarországnak”, és bíznak abban, hogy „professzor asszony jelölését más pártok is támogatni fogják”.

 A Mi Hazánk Csath Magdolnát látná szívesen a Sándor-palotában. Fotó: www.sandorpalota.hu
A Mi Hazánk Csath Magdolnát látná szívesen a Sándor-palotában. Fotó: www.sandorpalota.hu
Csath Magdolna egyébként 2002-ben a MIÉP jelöltje volt, 2023. március 14-én pedig a most lemondott köztársasági elnök, Novák Katalin tüntette ki a Magyar Érdemrend középkeresztjével „a közgazdaság-tudományok területén elért eredményei, a felsőoktatásban és a kutatásban folytatott, a tehetséggondozás, a versenyképesség és a vállalkozások fejlesztése iránt is különösen elhivatott munkája, illetve odaadó szakmai közéleti tevékenysége elismeréseként”.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!