1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Az elmúlt órák legjelentősebb eseményei reggeli hírösszefoglalónkban.

  • Huszonöt orosz drón támadta meg az ukrajnai Odessza régió egyik dunai kikötőjét vasárnap kora hajnalban, megrongálva a helyi infrastruktúrát. Az ukrán déli hadszíntéri parancsnokság posztjában úgy fogalmazott, hogy legalább két civil sérültje van a támadásnak. A támadást Sahed iráni gyártású drónokkal hajtották végre, a légierőnek a támadás során összesen 25-ből 22-t sikerült lelőnie.
     
  • Ideiglenesen felfüggesztették, majd újraindították a forgalmat a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő hídon - közölte a létesítményt működtető orosz cég vasárnap hajnalban a Telegram-fiókján, anélkül, hogy további információkat adott volna a lépésről. A Krími hidat az elmúlt hónapokban több légi és tengeri dróntámadás érte, így elképzelhető, hogy Oroszország egy válaszcsapástól tart.

(The Guardian, MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!