2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Kreml szerint Ukrajna dróncsapást kísérelt meg az orosz elnök meggyilkolására.

Ukrajna a múlt éjjel dróntámadást kísérelt meg a Kreml ellen Vlagyimir Putyin orosz elnök meggyilkolása érdekében, de a két drónt az orosz védelem semlegesítette - közölte szerda délután az orosz elnöki hivatal.

A Kreml kitervelt terrortámadásnak minősítette a történteket, de hangsúlyozták, hogy az elnök sértetlen és az épületben sem keletkezett semmilyen kár.

Nem sokkal később az orosz főváros polgármestere bejelentette, hogy minden drón reptetését betiltja Moszkvában.

Putyin nem volt ott 

 Az ukrán fél egyelőre nem kommentálta az értesülést. A Kreml hozzátette: Putyin sértetlen, és változatlan napirenddel, a megszokott módon dolgozik, illetve az elnöki hivatal épületében sem keletkezett semmilyen kár. A RIA Novosztyi orosz hírügynökség tudomása szerint Putyin nem tartózkodott a Kremlben a támadás idején, és szerdán a Moszkván kívül található rezidenciáján folytatja a munkát.

A Reuters hírügynökség azt írta: az orosz közösségi médiában egy meg nem erősített eredetű videó kering, amelyen az látható, hogy halvány füst száll fel a Kreml mögött az állítólagos incidens után.

A Kreml nyomatékosította, hogy a történtek ellenére megtartják a május 9-re, a győzelem napjára tervezett katonai parádét Moszkvában - írta a TASZSZ orosz állami hírügynökség.

(MTI) 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!